dimarts, 29 de juliol del 2008

Trens Avant entre Lleida i Saragossa

La Diputació de Lleida aprova una moció, a petició meva, per reclamar a Renfe trens llançadora Avant entre les ciutats de Lleida i Saragossa.
Renfe ha reconegut que diàriament circulen trens Avant sense passatjers per aquest recorregut, trens que fan el trajecte Saragossa – Osca i el trajecte entre Lleida i Barcelona, a més d’altres que van buits des dels tallers de Renfe a Madrid fins a Lleida per realitzar el servei Avant a Catalunya.
A més, són moltes les persones que per motius professionals i laborals es desplacen diàriament de Lleida a Saragossa i viceversa.
El motiu d’aquesta moció és per intentar que d’una vegada per totes fem realitat una demanda generalitzada de les institucions, entitats i de la gent de Lleida de poder gaudir de trens llançadora Avant en el trajecte entre Lleida i Saragossa.

Uns trens llançadora que haurien de tenir unes característiques i unes tarifes similars a les que ja funcionen entre Lleida-Tarragona i Barcelona.

Fins ara tot han estat bones paraules i intencions per part de Renfe, però la realitat és que no s’acaba de concretar amb fets. I és per això que des del Partit Popular hem pensat que si donem un cop de ma des de la Diputació de Lleida aquest desig generalitzat es pot fer realitat en un període curt de temps.